Tornar a pĂ gina principal

Ajuda'ns - ayúdanos

L'ARMHC és una entitat nascuda de la societat civil sense ànim de lucre. volem donar resposta a una necessitat social no coberta per cap estament públic, no rebem cap mena d'ajut de les administracions.

Per mantenir les nostres estructures i les diferents activitats (recerca, difusió, treballs de camp, tramitació de sol·licituds de familiars davant de les institucions) generem unes despeses econòmiques les quals les estem assumint directament els membres de la Junta i els col·laboradors. Necessitem nodrir-nos de recursos econòmics per continuar endavant en tot allò que hem començat i per això us demanem que ens ajudeu fent-nos aportacions econòmiques en el compte:

Codi IBAN ES03 0081 0122 2800 0123 0431-Codi BIC BSABESBB del Banc de Sabadell

També ens podeu ajudar compartint informació.

Si teniu coneixement d'alguna informació que faci referència el període de la guerra civil o posterior repressió i considereu que aquesta ens pot ser d'utilitat en tasques de recerca de persones desaparegudes, o pot servir per aclarir aspectes d'aquest període històric, agrairíem que ens feu partícips d'aquesta informació.

Poden ser útils tant les fonts de la memòria oral de persones que varen ser testimonis de fets de repressió, assassinats, records de llocs on hi han enterrades persones víctimes d'aquesta repressió. Com també poden se d'utilitat les fonts documentals com llistats on apareguin noms de persones represaliades, empresonades, ferides, exiliades, o on es faci referència a possibles indrets on es varen cometre actes de repressió o assassinats.

De la mateixa manera si disposeu d'algun document, article o fotografia que dada la seva temàtica considereu oportú el publicar en aquesta web, també ens ho podeu enviar.


El nostre correu electrònic és: armhc@memoriacatalunya.org

Adreça postal de l'ARMHC és:
Apartat de Correus número 1001, 08629 Torrelles del Llobregat (Barcelona).

Moltes gràcies
El President de l'ARMHC

La ARMHC es una entidad nacida dentro de la sociedad civil sin ánimo de lucro. Queremos dar respuesta a una necesidad social poco amparada por la institución pública y no recibimos ningún tipo de ayuda de las administraciones públicas.

Si queremos mantener las estructuras actuales y las diversas actividades de la Asociación (investigación, difusión, trabajo de campo, tramitación de peticiones de los familiares ante los organismos públicos, etc) necesitamos, sin duda alguna, dotarnos de recursos económicos. Por ahora los gastos los estamos asumiendo directamente los miembros de la Junta de la Asociación así como personas colaboradoras.

Para continuar en nuestro proyecto y seguir avanzando necesitamos ayuda económica y por esa razón os la pedimos y ponemos a vuestra disposición el número de cuenta:

Codi IBAN ES03 0081 0122 2800 0123 0431-Codi BIC BSABESBB del Banco de Sabadell.
 


También nos podéis ayudar compartiendo información.

Si disponéis de algún tipo de información sobre el período de la guerra civil y posterior represión que pudiera ser de utilidad en la búsqueda de personas desaparecidas, o para esclarecer algún aspecto de este período histórico, agradeceríamos que nos hagáis partícipes de esta información.

Pueden ser útiles las fuentes con su origen en la memoria oral de personas que fueros testigos de actos de represión, asesinatos, recuerdos de lugares donde pudiere haber enterradas persones víctimas de esta represión. Como también las fuentes documentales como listados donde aparezcan nombres de persones represaliadas, presas, heridas, exiliadas, o donde se haga referencia a posibles sitios donde se cometieron actos de represión o asesinatos.

De la misma manera si dispones de algún documento, articulo o fotografía que por su temática consideréis interesante para publicarlo en esta web, también lo podéis enviar.

Nuestro correo electrónico es: armhc@memoriacatalunya.org

Nuetra dirección postal es:
Apartado de Correos número 1001, 08629 de Torrelles del Llobregat (Barcelona).

Muchas gracias,
El presidente de la ARMHC