Tornar a pàgina principal
_____Documents

 

Acte i roda de premsa en la seu de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Divendres, 2 d'abril de 2004, s'ha fet una roda de premsa al saló d'actes de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on han participat els historiadors locals: Ramon Arnavat, Jordi Valls i ErnestoGonzález, i l'Alcalde de l'Ajuntament acompanyat de dos regidors municipals i aquesta Associació.

Les qüestions tractades en la roda de premsa han estat:
- La primera donar difusió als mitjans de comunicació dels treballs efectuats pels historiadors locals.

- En segon lloc, lliurar la relació dels militars morts a l'Hospital de Sang a l'Associació perquè atenent als objectius de la nostra entitat les dades siguin utilitzades i serveixin d'ajut en la recerca dels familiars del desapareguts.

- I, per últim, l'Ajuntament ha manifestat la intenció de dignificar l'espai on es troba la fosa comuna efectuant un tancament vegetal del lloc i una proposta situar en aquell espai la relació dels militars enterrats en la fosa comuna.

Des d'aquesta Associació volem felicitar i donar la màxima difusió i ressò que ens sigui possible de l'excel·lent treball dels historiadors locals i de la decisió pressa per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès tant en el sentit de condicionar l'espai de la fosa comuna en el cementiri, com en la confiança atorgada a aquesta Associació per traslladar-nos l'esmentada relació.

Felicitem-nos tots per aquest camí capdavanter a Catalunya que esperem sigui seguit per molt altres.

Manuel Perona
President de l'ARMH de Catalunya

Llegeix la Notícia

Tornar a pàgina principal