Tornar a pàgina principal
_____Documents

 

CONVENIS AMB ENS LOCALS I L'ARMHC

Conveni subscrit entre l'Ajuntament d'Òdena i l'ARMHC, del 24 de setembre de 2003 en la seu de l'Ajuntament.
L'objectiu és l'execució del projecte d'exhumació de la fosa comuna i restes materials de la guerra civil espanyola, proves de possible identificació de les restes humanes, trasllat i ubicació en Nínxol del cementiri municipal que es farà per personal investigador i tècnic de les Universitats catalanes.

Conveni subscrit entre l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i l'ARMHC, 18 de desembre de 2003, en la sala d'Actes de L'Ajuntament.
L'Ajuntament d'Olesa i l'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya signen un conveni de col·laboració per restituir la dignitat a les persones sacrificades amb motiu de la repressió franquista a Catalunya. Té per objectiu la col·laboració en el procés de l'exhumació de la fosa comuna situada en el cementiri vell del municipi i la recerca de dades i l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat facilitarà un espai en el Cementiri Municipal, on dipositar les restes humanes.

Conveni subscrit entre l'Ajuntament de Pujalt i l'ARMHC, el 21 de maig de 2004, en l'auditori del Museu d'Història de Catalunya.
L'Ajuntament de Pujalt, ha impulsat l'avantprojecte d'un centre d'interpretació sobre la Guerra Civil espanyola, atès que en el seu terme municipal es troben les restes del que va ser campament d'instrucció del XVIII è Cos de l'Exèrcit Popular de la República durant la Guerra civil.

Aquest avantprojecte conté el projecte d'equipament cultural obert al públic que integrarà la visita a un Centre d'interpretació, al Campament i al casc urbà, per interpretar-hi la vida durant la Guerra civil, els fets, les transformacions en la vida del poble i les conseqüències de la guerra, en un sentit més ampli.

El 21 de maig d'enguany hem suscrit un conveni de col·laboració i cooperació, especialment en la primera fase del projecte del camp de treball de la Recuperació i la consolidació de l'equipament d'un centre d'entrenament de l'Exèrcit de la República.
Els treballs de recuperació tindran per finalitat la reconstrucció de l'entorn on es troben les tendes suïsses, la recuperació de l'espai interior i la reconstrucció dels murs. S'ha previst el desenvolupament d'aquesta fase en la primera quinzena d'agost.

Conveni subscrit entre l'Ajuntament del Bruc i l'ARMHC, el 22 de Desembre de 2004.
L'Ajuntament del Bruc i l'Associació per a la Recuperació de la
Memòria Històrica de Catalunya signen un conveni de col·laboració
per restituir la dignitat a les persones sacrificades amb motiu de la repressió
franquista a Catalunya. Té per objectiu la col·laboració en el procés de
recuperació de la fossa comuna del lloc anomenat Can Massana i la col·laboració
tècnica en la recerca de dades entre d'altres.
Manuel Perona i Medina

President de l'ARMHC

Conveni suscrit amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’ARMH de Catalunya
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya (ARMHC), hem signat el 21 de juliol de 2005, conveni de col·laboració amb la finalitat d’establir treballs, estudis i intercanvi d’informació amb la finalitat de treballar en la recuperació de la memòria històrica durant la Guerra civil espanyola i l’etapa del franquisme.
LLuís Valls Comas, en nom i representació del CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS i en Manel Perona Medina, en nom i representació de l’ARMH de Catalunya.

 

Tornar a pàgina principal